Author Topic: Problem posting photos?  (Read 1010 times)

Brute

  • NG Member
  • *
  • Posts: 141
  • You ARE NikonGear
Problem posting photos?
« on: December 12, 2018, 17:14:04 »
Have been trying the last couple days to post photos. Everything has been going well up until  clicking on post. Hit post and get this message.....
Anyone else having trouble?

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@nikongear.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Brute

  • NG Member
  • *
  • Posts: 141
  • You ARE NikonGear
Re: Problem posting photos?
« Reply #1 on: December 14, 2018, 00:49:47 »
Anyone???

Birna Rørslett

  • Global Moderator
  • **
  • Posts: 973
  • A lesser fierce bear of the North
Re: Problem posting photos?
« Reply #2 on: December 14, 2018, 00:54:16 »
Either file size exceeded the posting limit (2 MB), or file name contains illegal characters.

Brute

  • NG Member
  • *
  • Posts: 141
  • You ARE NikonGear
Re: Problem posting photos?
« Reply #3 on: December 14, 2018, 00:57:37 »
I always use the same size 700x 500. Never had a problem before.
Not sure about illegal characters?

Brute

  • NG Member
  • *
  • Posts: 141
  • You ARE NikonGear
Re: Problem posting photos?
« Reply #4 on: December 14, 2018, 01:01:48 »
OK redid the photo and left out a '.... Seems that might have been the problem Thanks Ken