Author Topic: We are having some problems with the site!  (Read 7969 times)

Jacques Pochoy

  • NG Supporter
  • **
  • Posts: 678
Re: We are having some problems with the site!
« Reply #90 on: October 25, 2016, 07:56:04 »
Well it works from Paris... :-)
“A photograph is a moral decision taken in one eighth of a second. ” ― Salman Rushdie, The Ground Beneath Her Feet.

Mike G

  • Guest
Re: We are having some problems with the site!
« Reply #91 on: October 25, 2016, 08:09:03 »
Welcome back guys from London!

thedutchflyer

  • NG Member
  • *
  • Posts: 15
  • You ARE NikonGear
Re: We are having some problems with the site!
« Reply #92 on: October 25, 2016, 10:21:43 »
Welcome back from Germany.
Thanks to Eric and Bjørn for managing this problem !
And I´glad to be on this site again......

mfG
thedutchflyer     :)

PedroS

  • NG Member
  • *
  • Posts: 406
  • You ARE NikonGear
Re: We are having some problems with the site!
« Reply #93 on: October 25, 2016, 10:23:47 »
Lisbon here...  :)

golunvolo

  • NG Supporter
  • **
  • Posts: 2151
  • You ARE NikonGear
Re: We are having some problems with the site!
« Reply #94 on: October 25, 2016, 11:15:37 »
Spain working normal too

elsa hoffmann

  • NG Member
  • *
  • Posts: 3822
  • Cape Town, South Africa
    • Elsa Hoffmann
Re: We are having some problems with the site!
« Reply #95 on: October 25, 2016, 11:57:53 »
Email notifications seems to work again
"You don’t take a photograph – you make it” – Ansel Adams. Thats why I use photoshop.
www.phototourscapetown.com
www.elsa.co.za. www.intimateimages.co.za

PedroS

  • NG Member
  • *
  • Posts: 406
  • You ARE NikonGear
Re: We are having some problems with the site!
« Reply #96 on: October 25, 2016, 13:51:50 »
Email notifications seems to work again

+1

Bjørn Rørslett

  • Fierce Bear of the North
  • Administrator
  • ***
  • Posts: 8245
  • Oslo, Norway
Re: We are having some problems with the site!
« Reply #97 on: October 25, 2016, 14:19:32 »
Good to learn mail notification now works. I did reconnect our mail server last night so in theory so work, but one never know with these beasts.

DougB

  • NG Member
  • *
  • Posts: 50
  • I IS NikonGear
Re: We are having some problems with the site!
« Reply #98 on: October 25, 2016, 14:33:15 »
Up & running when connecting in Canada.!!